Trekantens Bilsyn fungerer som dit lokale motorkontor, hvor du kan købe nye nummerplader, prøveplader, foretage ejer/brugerskift og afmelde nummerplader.

For at gøre dette skal du blot kigge forbi en af vores afdelinger indenfor vores åbningstider. Her vil du blive modtaget af vores venlige personale, som vil hjælpe dig godt på vej.

Find den nærmeste nummerpladeoperatør

Nummerplade pris - hvad koster det?

Der er forskellige priser alt efter om du skal have en enkelt nummerplade, et nummerplade sæt, en omregistrering eller om du skal afmelde en nummerplade.

Du vil du kunne se de forskellige priser for nummerplade priser herunder:

Nummerplader, 1 sæt kr. 1.400,-
Nummerplade, enkelt kr. 810,-
Omregistrering kr. 500,-
Afmelding kr. 80,-

Hvad skal du medbringe til nummerpladeoperatøren?

I så fald du skal have en ny nummerplade til din bil eller have lavet andre ændringer vedrørende din nummerplade, så skal du være opmærksom på at medbringe disse ting til nummerpladeoperatøren: 

  • Billede ID - Eksempelvis kørekort eller pas
  • Den seneste originale registreringsattest 
  • Eventuelt en fuldmagt, hvis ændringer skal laves på vegne af en anden person

Det er ikke nødvendigt at medbringe forsikringsbevis, da valget af forsikring foregår elektronisk. 

nummerplade

Afmelding af nummerplader

For at afmelde din nummerplade, skal du blot kigge forbi en af de mange afdelinger vi har i Trekantens Bilsyn. Her vil du blive mødt af venligt og hjælpsomt personale, som vil hjælpe dig med processen. 

Find den nærmeste afdeling

Det eneste du skal medbringe til når du skal have din nummerplade meldt er den seneste registreringsattest, og så vil personalet hurtigt få hjulpet dig med at afmelde din nummerplade.