Trekantens Bilsyn er dit lokale motorkontor, hvor du har mulighed for at købe nummerplader, prøveplader, foretage ejer/brugerskift og afmelde nummerplade. Vi har altid kompetent personale, der står klar til at hjælpe dig. 

Hvis du skal købe ny nummerplade, eller have lavet andre ændringer ved din nummerplade, skal du blot komme forbi en af vores afdelinger, som alle fungerer som nummerpladeoperatører. I vores afdelinger vil du altid blive mødt af venligt personale, som kan hjælpe dig godt på vej.

Find den nærmeste afdeling

Vi har gennem mange år arbejdet med indregistrering, omregistrering og afmelding af nummerplader, og kan med vores store erfaring indenfor området hurtigt ordne de praktiske forhold, så du slipper for unødvendig ventetid. 

Du skal dog være opmærksom på, at hvis dette skal gøres på vegne af en anden person, skal der medbringes en fuldmagt, som vil give autoritet til dette. 

Hent fuldmagt her

Hvad skal du medbringe til motorkontoret?

I så fald du skal have en ny nummerplade til din bil eller have lavet andre ændringer vedrørende din nummerplade, så er det vigtigt du er opmærksom på at medbringe disse ting: 

  • Billede ID - Eksempelvis kørekort eller pas
  • Den seneste originale registreringsattest 
  • Eventuelt en fuldmagt, hvis ændringer skal laves på vegne af en anden person

Det er ikke nødvendigt at medbringe forsikringsbevis, da valget af forsikring foregår elektronisk. 

Kontakt motorkontor

Hvis du har yderligere spørgsmål om hvordan processen forløber sig, når du skal købe ny nummerplade, prøveplade, foretage ejer/brugerskift eller afmelde en nummerplade, så kan du kontakte os på vores telefon: 75 71 15 11 eller på vores mail: tina@trekantensbilsyn.dk

Så vil vi give dig det bedst mulige svar hurtigst muligt, så du kan få besvaret alle spørgsmål du har.